#کاچی
آرد گندم ..... 1/2 پیمانه
شکر ..... 1/2 پیمانه
گلاب ..... 1/2 پیمانه
آب ..... 2پیمانه
کره و روغن ..... 50 گرم
زعفران ..... به مقدار لازم
ابتدا آرد را کمی تفت بدید. سپس کره و روغن مایع اضافه کنید کنید، خوب تفت می دهیم. تا به رنگ دلخواه برسه. من به جای شکر از نبات استفاده کردم. مقداری از نبات را داخل مقدار آب جوش ذکر شده ریختم. تا با حرارت آب شود. بعد زعفران و آب و نبات را به آرد تفت داده شده اضافه می کنیم. گلاب را در مرحله آخر می ریزیم. تا بوی عطر آن از بین نرود. وقتی مواد به غلظت لازم رسید از روی حرارت بر می داریم. در صورت دلخواه می تونیم کنجد و پودر نارگیل یا از چهار مغز داخل کاچی استفاده کنیم.
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
آشپزی مانع افسردگی خانم میشود، خانمهای باردار که ویار دارند پیازی رو قاچ کنید جلوی دهان را ببندید و به بهانه ویار آشپزی را تعطیل نکنید.
کانالهای ما را دنبال کنید👇
@farzandbano
@khandehpak
@menoeslami
@BaSELEBRTY