🥘 😋 ▫️مرغ ۴۰۰ الی ۵۰۰ گرم ▫️فلفل دلمه ای متوسط دو عدد ▫️قارچ خرو شده ۲۰۰ گرم ▫️زیتون بدون هسته یک پیمانه ▫️پیاز دو عدد ▫️سیر ۴ حبه ▫️پاپریکا ۱ ق غ ▫️زردچوبه ۱ ق چ ▫️رب ۲ ق غ ▫️نمک و فلفل به میزان لازم 🔸در ابتدا مرغ ها را در روغن تفت داده تا کاملا طلایی شود ، سپس از روغن خارج کرده. فلفل دلمه ای و قارچ را هم کمی تفت داده و کنار گذاشته. پیازهای خرد شده را در ماهیتابه کاملا تفت داده تا طلایی شود سپس نمک، وفلفل ، زرد چوبه، پاپریکا و سیر را اضافه کرده و با حرارت بسیار کم تفت داده . رب را با کمی آب رقیق کرده اضافه کرده و مرغ و آب را اضافه کرده تا روی مرغ ها را آب بگیرد .در ظرف را ببندید تا به مدت حدودا یک ساعت و نیم تا دو ساعت بپزد. در نیم ساعت آخر فلفل دلمه ای، قارچ و زیتون ها را اضافه کنید و بعد از اینکه سس غلیظ شد 🍇🍇🍇🍇🍇🍇 اسراف را به صفر برسانید سعی کنید غذا به مقدار نیاز و لازم بپزید در صورت افزایش غذا حتما،با غذای مانده غذای جدید درست کنید. 🍑🍑🍑🍑🍑 @menoeslami