. . . . .سلام شب همگي بخير 🙋🏼‍♀️. .عجب فلافلي شد جاتون سبز 🌹 دوستان قبلا چند بار درست كردم كه طرز تهيه شو از فك و فاميلاي عزيزم گرفته بودم كه هر كدومشون يه مدل طرز تهيه داده بودند . بچه ها زياد راضي نبودندخودمم همينطور 🙈 .امروز رفتم توي نت هم سرچ كردم خلاصه از هر جايي يك نكته برداشتم تا شد اين فلافل عالي و خوشمزه و صددرصد ترد 👌🏻 . .نخود خام رو دو سه شب خيس ميكنيم و هر بار آبشو عوض ميكنيم و با چرخ گوشت دو بار چرخ ميكنيم من نخود رو با سير قبلاً چرخ كرده بودم و توي فريرز داشتم ، عجب ريسكي كردم براي مني كه بار اولم بود و ميخواستم ، اين مدلي درست كنم 😈 .نخود خام و سير رو با چرخ گوشت قبلاً چرخ كردم بعد پياز و جعفري و تخم گشنيز رو چرخ كردم و با پودر فلفل ، ادويه مخصوص فلافل( از آبادان قبلاً گرفتم)رب گوجه ، آرد ، سيب زميني پخته شده ، زردچوبه و بيكينگ پودر و نمك .همه رو باهم مخلوط ميكنيم و خوب ورز ميديم و به هر شكلي كه دوست داريد درست كنيد و در روغن داغ داغ سرخ ميكنيم . .من از قالب مخصوص فلافل استفاده كردم و قالب رو يه بار روغني كردم و يه بار هم، با آب خيس كردم اما هر دوبار اذيتم كردم ، نميدونم چون عجله داشتم و وقت گير بود ، يا شايد هم حوصله شو نداشتم 🙈 .يك نكته هم اضافه كنم بعضي ها جاها خونده بودم اگر موادتون خيلي سفت بود مقدار كمي آب اضافه كنيد كه من به جاي همون مقدار آب ، آب پياز رو نگرفتم 😎 🍇🍇🍇🍇🍇🍇 اسراف را به صفر برسانید سعی کنید غذا به مقدار نیاز و لازم بپزید در صورت افزایش غذا حتما،با غذای مانده غذای جدید درست کنید. 🍑🍑🍑🍑🍑 @menoeslami