این چاشنی یا ترشی بسیار راحت و آسان تهیه میشود . انارهای سرخ و رسیده را انتخاب کنید . دانه کنید . مواد لازم : انار سر و رسیده سرکه سفید نمک کمی شکر به اندازه دلخواه یا کمی شیره انگور یا دوشاب که تیزی سرکه گرفته شود . در صورت تمایل گلپر بعنوان ادویه ترشی . طرز تهیه : انارها را دانه کنید سپس در شیشه ای بریزید. داخل شیشه سرکه جوشانده ی سرد و شکر و نمک به اندازه دلخواه بریزید . اگر میخواهید از این ترشی برای تزیین انواع خوراک ها استفاده کنید بهتره گلپر نریزید ولی در صورت تمایل میتوانید مقدار کمی پودر گلپر بریزید و مخلوط کنید و سپس روی اناردون بریزید و شیشه را دو روز در محیط اشپزخانه و سپس در یخچال نگهدارید . این ترشی مدت بیش از یکماه بسیار خوشرنگ و سرخ و زیبا میماند ولی به تدریج رنگش تیره میشود و قفط بعنوان ترشی مصرف میشود و قابلیت خود را برای تزیین از دست میدهد . با خوراک اکبرجوجه و برای تزیین زیتون پرورده و غذاهای شمالی میتوان استفاده کرد . . میتوانید روی ترشی های مختلف مقداری بعنوان تزیین بریزید . ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** مگر میشود در غذایتان نام اهل بیت و کلام پروردگار باشد و دعا مستجاب و قلبها نورانی و روابط حسنه نشود. 😍 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال آشپزی