❤️دسر با پوست پرتقالی🍊🍊
پوست 4 عدد
نصف لیوان آب
1 فنجان آب پرتقال
2 فنجان شکر
یک قاشق ابلیمو
!
دوستان ابتدا پرتقال ها را خوب بشویید و ضدعفونی کنید پوستشون رو می گیریم و پوسته ها را خلالی برش می دهیم تا 12 ساعت بزارید تو اب سرد و هر سه ساعت یکبار ابش رو عوض کنید سپس برش های نازک را مانند رول می چرخانیم و از سیخ های چوبی رد میکنیم میریزیم داخل اب جوش به مدت ربع ساعت. آب و شکر و اب پرتقال و آبلیمو را روی حرارت قرار داده شکر که حل شد پوست پرتقال هارو بریزید و تا پنج دقیقه همه مواد با هم بر روی حرارت بپزند. سپس از روی حرارت بردارید و به جای گذاشتن در قابلمه از یک دستمال پارچه ای بر روی قابلمه استفاده کنید و اجازه دهید به مدت چند ساعت در دمای اتاق بماند و بعد در ظرف مورد نظر بریزید و در داخل یخچال نگهداری کنید.
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
دعا یا قران در غذای خود فراموش نشود،بهمرور نوری که وارد قلبهاتون از رزق پاک و نورانی میشود را درک خواهید کرد.
#بانو_غذاتو_نذری_بپز😍
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoslami
*
@T_ASHPAZE سوال آشپزی