من دستوری رو که خودمون دوست داریم و خوشمزه میشه میذارم. دستور مربوط به هیچ نقطه ایران نیست جز خونه خودمون😁. پس ایراد نگیرید که این دستور درست نیست و این حرفا🤗 دستور من برای حدود ۵۰۰ گرم مرغ، تقریبا ۲۰۰ گرم گردو آسیاب شده و یک پیاز کوچیک و ۵ ق غ رب انار ترش استفاده میکنم. چون رب ترش هست، شکر هم میزنم اول پیاز رو رنده درشت میکنم(یا خیلی ریز نگینی خرد میکنم) و با کمی روغن کاملا تفت میدم تا رنگش طلایی شه. بعد گردوی آسیاب شده رو بهش اضافه میکنم و تفت میدم تا به روغن بیفته. تیکه های مرغ رو هم بهش اضافه میکنم. نمک و فلفل و خیلی کم زردچوبه هم میزنم و وقتی مرغ کمی تفت گرفت، تقریبا 3 لیوان آب بهش اضافه میکنم و شعله رو خیلی کم میکنم تا کم کم بپزه. یک ساعت که گذشت، بهش رب انار میزنم‌ و شکر به اندازه دلخواه هم اضافه میکنم(بسته به ذائقه تون که ترش یا شیرین دوست داشته باشید). یه تیکه یخ هم برای روغن انداختن، توش میندزم. دوباره میذارم با شعله کم بپزه تا کاملا جا بیفته و روغن گردو هم بالا بیاد. فقط گاهی بهش سر میزنم و هم میزنم تا ته نگیره. میتونید مرغ روجدا کمی سرخ کنید و دیرتر به خورشت اضافه کنید👌 دوستان من خیلی کم روغن میزنم این روغن روی خورشت از گردو هست. مطمئنا دستورهای دیگه ای هم برای فسنجون هست. ولی من اینو بیشتر دوست دارم😊 التماس دعا💖 نکته مهم: دوستان اگر فکر میکنید مرغتون اینطوری له میشه وقتی که پخت درش بیارید و بذارید خورشتش بپزه تا به روغن بیفته. یا اینکه دیرتر به خورشتتون اضافه کنید. ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 پیامبر اکرم صلےالله علیه وآله میفرماید: هرگاه زنی برای مرتب کردن خانه چیزی را از جایی به جای دیگر ببرد خداوند به او نظر رحمت میکند. ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال آشپزی