ابتدا در يك ظرف حاوي آب سرد ماكاروني هاي آبكش شده رو بريزيد. ماكارونى را دونه دونه روي پلاستيك بچينيد. روي آن مواد ماكاروني راكه از قبل تهيه كردين پهن كنيد. مايع ماكاراني بايد غليظ و بدون اب وسرد باشه . روى مواد ماكاروني پنير پيتزا بريزيد. طول پلاستيك زير ماكاروني بايد زياد باشه تا هنگام رول كردن راحت باشه، ماكاروني رو آهسته آهسته با پلاستيك رول كرده و به هنگام هر دور پلاستيك رو كنار بزنيد. بعد از اينكه رول كرديد، اون را آهسته درون فويل گذاشته و ببنديد و خوب فشار بديد تا رول ماكاروني در فويل باز نشه. بمدت ٤٥ دقيقه. با دماي بالاي ١٧٠ اجازه پخت بديد. سپس فويل رو باز كنيد و مانند تصوير به مدت ١٥ دقيقه در فر بزاريد. از تك ماكارون با قطر ٢/٨ استفاده كنيد. ميتوانيد مواد ماكارونى وپنير پيتزا را با هم مخلوط و پهن كنيد ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ در کل دعا یا قرآن در غذای خود فراموش نشود ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز