.
سبزی مناسب آش رشته .
.
تره فراوان ، جعفری و گشنیز و اسفناج یا برگ چغندر . برخی فصول اسفناج موجود نیست که برگ چغندر جایگزین میشه و این دوتا برگ پهن رنگ قشنگ سبزی به غذاها میدند . کمی شوید که البته برخی بدون شوید آش رشته رو درست میکنن . سبزی آش رشته رو خیلی ریز نمیکنند که ساطوری بشه . اما بازم به سلیقه شما بستگی داره .
.
در شهرهای مختلف ذائقه ها و سلیقه ها متفاوت هستند این دستور تقریبی است .مقدار سبزی به طور کل و مخلوط برای تهیه آش برای هر 4 تا 6 نفر حدود 1 کیلوگرم سبزی است که مقدار تک تک آن میتواند بر حسب ذایقه شما متغیر باشد .
.
برای یک کیلو سبزی مناسب آش رشته :
تره 300 گرم
جعفری 200 گرم
گشنیز 250 گرم
اسفناج یا چغندر 200 گرم
شوید 50 گرم .
اگه شوید نخوام بریزم بجاش گشنیز رو بیشتر میکنم . در فصل زمستان ساقه های روشن سیر تازه هم داخلش خرد میشه کرد .
بعضیا داخل آش رشته چغندر هم خرد میکنند و این آش رو در اینصورت با سرکه میخورند .
.
.
شما چه سبزی برای آش رشته میریزید ؟ از هرکدوم چقدر ؟ بعد با چی میخورید ؟ کشک یا سرکه ؟ .
در آذربایجان بعضیا به این آش رب گوجه هم اضافه میکنند و با کشک سرو میکنند .
.
آش رشته اصولا با سیرداغ و نعناداغ و پیازداغ تزیین و سرو میشه .
.
#سبزی_مناسب_آش_رشته
🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒
قدیما مادربزرگهایما موقع دم کردن برنج ،درون برنج
پنج روزنه(سوراخ) با دم کفگیر به نیت پنج تن ایجاد میکردن هم غذا متبرک بنام ائمه میشد هم برنج زودتر دم میکشید.
#خانوم_خونه_غذاها_را_به_نیت_نذر_ائمه_بپز😍
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami