.. سیب زمینی آب پز شده ۲ عدد ژامبون یا سینه مرغ پخته شده نصف لیوان خیارشور ۴ تا ۵ عدد ذرت پخته نصف لیوان  شوید خرد شده نصف لیوان  پیازچه خرد شده یک چهارم لیوان  سس مایونز  نمک و فلفل و آبلیمو . ابتدا سیب زمینی را آب پز کرده و نگینی خرد کنید .ژامبون را نیز خرد کنید و اضافه ی سیب زمینی کنید . می توانید از سینه مرغ پخته شده استفاده کنید که سالمتر باشد . خیار شور ریز و خرد شده را اضافه ی مواد کنید سپس پیازچه و ذرت را اضافه مواد کنید . من برای خوشرنگ تر شدن سالاد یک عدد هویج نگینی خرد شده اضافه کردم. برای سس هم سس مایونز را با کمی ماست و نمک و فلفل و آب لیمو و شوید خرد شده مخلوط کنید و به مواد بالا اضافه کنید . اگر سالاد را قالبی درست کردید سس کمتری بزنید . بعد از درآوردن از قالب آن را با مدت سه ساعت درون یخچال بگذارید تا مزه ها به خورد همدیگر برود و سپس از قالب خارج و تزئین کنید . ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 آشپزی به سبک نذری و اسلامی یکی از ابزار مهم تربیتی است. ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami آشپزی اسلامی @T_ASHPAZE سوال آشپزی