هدایت شده از آرشیو آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ابتدا آرد و نمک و فلفل_سیاه و پودرگشنیز و پودرجعفری را با هم مخلوط کرده ران_مرغ را آغشته به مواد بالا کرده روی شعله کم با روغن_مایع دو طرف را سرخ می کنیم و برمی داریم پیاز ریز شده را تفت داده هویج را اضافه می کنیم و تفت می دهیم سس_گوجه را اضافه تا مواد ما غلیظ شود حال مرغ ها را اضافه کرده درب ظرف را می گذاریم بعد از ده دقیقه مرغ ها را برعکس کرده پانزده دقیقه دیگر می پزیم ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ **هیچ زنی نیست که هنگام نان پختن(غذا پختن)عرق کند مگر آنکه خداوند بین او و جهنم هفت خندق قرار دهد.(حضرت زهرا )س ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز