مواد لازم🔻 سیب زمینی پخته 4 عدد متوسط پیاز متوسط 2 عدد گوشت چرخ کرده 300 گرم نمک ، زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم پیازچه خرد شده 10 عدد سیر 3 حبه جعفری و گشنیز خرد شده 100 گرم سس تای (سیر و فلفل) 1 قاشق غذاخوری کره 50 گرم طرز تهیه🔻 ابتدا سیب زمینی رو آبپز کنید ، پیاز رو نگینی و تفت بدین ، کمی که سبک شد نمک و فلفل و زردچوبه رو اضافه کنید ، گوشت چرخ کرده رو اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت بدین تا گوشت بپزه ، به ترتیب پیازچه و جعفری و گشنیز رو اضافه کنید و کنی تفت بدین سیب زمینی ها رو پوست بگیرین و به مواد اضافه کنید ، حرارت رو ملایم کنید و سیب زمینی ها رو با گوشت کوب بکوبید و مخلوط کنید ، حدود 5 دقیقه ، این کار باعث میشه که سیب زمینی قشنگ پوره بشه و نرم بشه ، در آخر کره رو اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید . حالا مطابق فیلم مواد رو داخل نان لواش یا خمیر یوفکا مستطیلی بپیچید و داخل روغن داغ سرخ کنید، وقتی دو طرف سمبوسه سرخ شد ، روی دستمال کاغذی بزارین تا روغن اضافیش گرفته بشه . سمبوسه رو میشه با همین مواد بدون گوشت چرخ کرده درست کرد ، که بهش میگن سمبوسه سیب زمینی 🥔🥔🥔 به این نوع سمبوسه هم میگن سمبوسه گوشت 🥩🥩 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 آشپزی مانع افسردگی خانم میشود، خانمهای باردار که ویار دارند پیازی رو قاچ کنید جلوی دهان را ببندید و به بهانه ویار آشپزی را تعطیل نکنید. 😊 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami