چند نكته مهم براى پخت عدس پلو 🍛 🔸عدسى كه براى عدس پلو استفاده ميكنيد رو توى آب كم بپزيد 🔸برنج رو بصورت خام تر آبكش كنيد،و موقع دم كشيدن ابى كه عدس ها توش پختن رو روى برنج بريزيد هم خوشمزه تر ميشه و هم ارزش غذايى بالاترى پيدا ميكنه 😋 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 قدیما مادربزرگهای‌ما موقع دم کردن برنج ،درون برنج پنج روزنه(سوراخ) با دم کفگیر به نیت پنج تن ایجاد میکردن هم غذا متبرک بنام ائمه میشد هم برنج زودتر دم میکشید. 😍 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami