فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پياز 1 عدد متوسط گردو 200 گرم بادمجان 5 الى 6 عدد نمك فلفل به اندازه لازم رب گوجه1 ق غ و 2 الى 3 ق غ رب انار پياز را نگينى خرد مى كنيم با كمى روغن سرخ مى كنيم وقتى طلاى شد گردو آسياب شده را اضافه مى كنيم و پنج دقيقه تفت مى دهيم بعد رب و رب انار را مى ريزيم و تفت مى دهيم تا رنگ رب باز بشه بعد 2 الى 3 ليوان آب مى ريزيم ميزاريم تا خورشت جا بيفته و به ررغن بيفته بادمجانها را پوست مى گيريم از داخل آب و نمك مى اندازيم تا تلخى انها گرفته بشه بعد خشك مى كنيم و از وسط نصف مى كنيم و سرخ مى كنيم در تابه را مى زاريم تا هم بپزه و هم سرخ بشه وقتى خورشت به روغن افتاد نمك فلفل ر مى ريزيم و در آخر بادمجانهاى سرخ شده را اضافه كرده و يك دقيقه روى شعله بمونه بعد از يك دقيقه از روى شعله بر ميداريم نكته: من كمى آب گوشت داخل خورشت ريختم و كمى هم نبات تا ملس بشه و 3 تا بادمجان براى تزيين روى خورشت گذاشتم اين خورشت بسيار خوشمزه ميشه حتما امتحان کنید 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 قدیما مادربزرگهای‌ما موقع دم کردن برنج ،درون برنج پنج روزنه(سوراخ) با دم کفگیر به نیت پنج تن ایجاد میکردن هم غذا متبرک بنام ائمه میشد هم برنج زودتر دم میکشید. 😍 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami