#بقچه_بادمجان🍆🍆🍆
بامجون قلمی..... 4-5تا
گوشت چرخ کرده .... یامرغ چرخ کرده 300 گرم
پیاز رنده شده .....یک عدد کوچک
جعفری ریز شده...... یک قاشق
نمک فلفل ادویه جات پودر سیر مقداری
رب گوجه ......یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا بادمجون هارو به صورت درازا برش میزنیم نه خیلی نازک باشن نه خیلی کلفت ..نمک میپاشیم چند دقیقه ای صبر میکنیم تا تلخیشون از بین بره. .🍆🍆 حالا گوشت چرخ کرده رو با نمک و ادویه ها و پیاز و جعفری مخلوط میکنیم یکم استراحت میدیم بعد به صورت گردی شکل میدیم بهشون و تو روغن سرخ میکنیم بعد بادمجون هارو میشوریم خشک میکنیم سرخ میکنیم حالا میریم که بقچه کنیم بادمجون هارو به صورت به علاوه ➕ قرار داده و یک عدد از گوشت سرخ شده تو وسطش گذاشته بعد بقچه رو تا میکنیم وبا خلال دندان فیکسش میکنیم روشون هم گوجه و فلفل میزاریم حالا تو تابه ای چیده و روش هم مخلوط (رب و اب و ادویه و پیاز داغ) رو مخلوط میکنیم سس درست میکنیم و میریزیم روش دوباره میزاریم رو شعله ملایم تا نیم ساعتی دوباره بپزه بانان یاکته نوش جان
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
آشپزی به سبک نذری و اسلامی یکی از ابزار مهم تربیتی است.
شنبه به نام پیامبر ص آشپزی کن بانو😉
#بانو_غذاتو_نذری_بپز😍
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoslami
*
@T_ASHPAZE سوال آشپزی