و ته دیگ زعفرانی تکه های ماهی قزل آلا رو چهار ساعت توسماق و نمک خوابوندم.بعد از چهار ساعت سماق رو روی ماهی برداشتم و کمی آرد گندم، فلفل سیاه و زردچوبه را در ظرفی مخلوط کردم پشت و روی ماهی رو توی مواد غلطوندم بعد در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کردم وقتی یک طرفش سرخ شد برگردوندم تا خوب طرف دیگر هم سرخ و برشته بشه.(امتحان کنید خیلی خوشمزه ست) ته دیگ زعفرانی برنج رو آبکش کردم ودو کفگیر از برنج رو دو قاشق غذاخوری زعفران دم کرده زدم کف قابلمه رو مقداری روغن ریختم گذاشتم داغ بشه بعد برنج زعفرانی ریختم با قاشق خوب صاف کردم بعد برنج ساده رو روش ریختم بمدت 45 دقیقه گذاشتم دم بکشه. sharmin8920 ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ بانو برای خونه ت اسم بذار مثلا بیت الحسین ع صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم حسین بن علی ع هست و من توش خیلی باید مراقب رفتارم با خانواده م باشم چون مقدسه. ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ @T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی @menoeslami