خشک کردن فوری سبزی با سولاردوم با حفظ رنگ سبز.
لطفا برای دیدن ویدیو ورق بزنید
خشک کردن سبزی با سولاردوم یا ماکروویو ( با هر دو میشه دستگاه ما سولاردوم بود)
چند تا خوبی داره :
۱) رنگ سبز باقی میمونه
۲) فوری خشک میشه ( ۱۵ دقیقه)
۳) آلودگی نداره
ابتدا سبزی هارو پاک کنید ساقه ها رو جدا کنید و شسته و روی یک پارچه پهن کنید تا آب اضافیشون گرفته بشه.
سبزی هارو کمی با چاقو خرد کردم بعد داخل سینی سولاردوم قرار دادم.
قدرت روی ۳۶۰ وات و زمان هم ۵ دقیقه باشه.
(قدرت اگه بیشتر باشه سبزی میپزه)
نیمی از زمان که سپری شد در دستگاه رو باز کنید اجازه بدید بخار سبزی کمی خارج بشه.
بعد ادامه زمان قبلی رو دوباره بزنید .
بعد از گذشت این زمان در دستگاه رو باز کنید سبزی هارو جا به جا کنید و دوباره روی ۳۶۰ وات و ۴ دقیقه تنظیم کنید .
بعد از گذشت ۲ دقیقه در دستگاه رو باز کنید و اجازه بدید بخار خارج شه.
اینکارو دوبار کافیه که تکرار کنید برای اینکه بخار خارج شه دفعات بعدی آب داخل سبزی کمتره و کمتر بخار میکنه.
دفعات بعد ۳، یا ۴ دقیقه دوباره تنظیم کنید و زیر و رو کنید تا کامل خشک بشه .
نوش جااا
@
maaryam.jaberi
.
پارت اول
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
از امشب تصمیم بگیر حتی آبی که میخوری ازش استفاده کنی ،بعد آب خوردن بگو سلام بر حسین علیه السلام لعنت بر یزید
.(خانم پرتواعلم)**
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال آشپزی