#ماهی_شكم_پر
نمک وفلفل به میزان لازم
ادویه به میزان لازم
گردو 50 تا 100 گرم
تمر هندی به میزان لازم
سیر 250 گرم - خرد شده
پیاز 1 عدد - خرد شده
ماهی 1 عدد
گشنیز 250 گرم - خرد شده
زردچوبه به میزان لازم
روغن سرخ کردنی به میزان لازم
ماهی رو کاملا تمیز کرده و داخل شکمش رو خالی می کنیم
مقداری نمک وابلیمو به ماهی وشکمش می زنیم و میزاریم مدت نیم ساعت بمونه
وبا دستمال تمیز خشک می کنیم پیاز و سیر رو رنده می کنیم و همراه با زرد چوبه، ادویه، فلفل و گشنیز خرد شده در یک ظرف می ریزیم و کمی سرخ می کنیم
درب ظرف رو می بندیم
بعد از 10 دقیقه، آب تمبرهندی رو اضافه کرده و پس از 2 تا 3 دقیقه ظرف رو از روی اجاق بر می داریم
مواد فوق رو داخل شکم ماهی قرار داده و با نخ یا خلال دندان می بندیم
توی کیسه فریزر مقداری آرد و زرد چوبه می ریزیم و ماهی رو توی اون می غلطونیم ، یا آرد وزرد چوبه رو روی سطح ماهی می پاشیم وتوی تابه بایه دونه پیاز خردشده سرخ میکنیم واجازه میدیم تادوطرفش طلایی بشه 😍
Setayeshshahbazi12
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
خانومها ساعتی در روز کار هنری انجام بدید
خاصیت کار هنری برای خانوما👇
خانوم از نظر جنسی گرم میشه
خانوم را آرام میکند
مورد تشویق قرار میگیرید و حس اعتماد به نفس و عزت نفس شما بالا میرود
به اقتصاد خانواده میتوانید کمک کنید
.(خانم پرتواعلم)**
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال آشپزی