خب ابتدا کف قابلمه نچسب روغن ریختم. فویل رو چندلایه کردم که محکم ایستاده قراربگیره بشکلی که میبینید. تا این دیواره ها مانع مخلوط شدن برنج ها بشه. فویل هارو طوری بهم وصل کنید که نیفتند. من شیش تا خونه درست کردم شما میتونید دو.سه. چهار. یا پنج خونه درست کنید. و رنگهای مختلف داخل هر کدوم از خونه ها بریزید.(هویج پلو. زعفرانی. ساده. سبزی پلو. باقالی پلو. برنج ربی و غیره..) داخل دوتا قابلمه جداگانه برنج ساده و زعفرانی رو بصورت کته گذاشتم تا آبشون تبخیر بشه و موقع دم گذاشتن برسه. بعد داخل هر کدوم از خونه های خالی یک قاشق از برنج ها ریختم تا فویل محکم بایسته و نیفته . منظورم اینه خونه هارو یهو تا اخر پر نکنید. ابتدا تمام شون رو فقط یک یا دوقاشق بریزید بعد کم کم و همشون رو در سطح هم پر کنید. قاشق قاشق پر کنید و فشاربدید و جاهای خالی و گوشه ها رو کامل و منظم پر کنید تا پلوی نهایی صاف و یکدست بشه. حتما با قاشق فشردش کنید بعد که تمام برنج رو ریختید اروم فویل هارو یکی یکی بیرون بکشید.(دوستان فویل اصلاحرارت نمیبینه بهیچ وجه پس نگران نباشید )بعد باقاشق تمام سطح برنج رو صاف و یکدست و فشرده کنید ودم بذارید 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** خانومی میگفت از وقتی دارم غذاهامو به نیت نذری میپزم همسایه ها سوال میکنن ادویه غذاتو چی میزنی همه ساختمون فقط بوی غذای شماست؟گفتم ادویه هام معمولیه نیتم عوض شده کنار ظرف غذام ایه و ذکر میخونم حتی سعی میکنم روضه ای چند خطی بخونم تا اشک تو چشمم حلقه بزنه واقعا موثره در طعم و عطر غذا😍 بانو اشپزخونه را تعطیل نکنی ها حتی اگه یک سیب زمینی تو ق