#_دسر_لوکوم_رولتی
طرز تهیه مواد سفید:
۲ قاشق غذاخوری نشاسته گل
۲ لیوان (دسته دار فرانسوی) شیر
کره ۲ قاشق مرباخوری
۷۰ گرم شکر معادل یک استکان کمر باریک ترکیه ایی
وانیل یک قاشق چای خوری
ابتدا شکر و نشاسته و شیر را روی حرارت قرار میدیم تا شکر کامل حل شود وبه غلظت مناسب برسد.حرارت را قطع کرده و وانیل را اضافه میکنیم و کره را اضافه کرده و هم میزنیم تا از حرارت بیوفتد.داخل یه سینی پودر نارگیل میریزیم ،کاملا با پودر نارگیل پوشش بدید و هیچ جای خالی نزارید،مواد لوکوم بعد از اینکه از داغی افتاد و گرم بود داخل سینی بریزید و داخل یخچال بزارید تا سفت بشه،بعد روشو به دلخواه خامه فرم گرفته بزنید میتونید هم نزنید ولی بزنید بهتره و یه لایه پودر اجیل هم بزنید مثل گردو یا بادوم،و بعد خیلی اروم با چاقو برش بدید و رول کنید،در اخر با پودر پسته یا شکلات چیپسی یا شکلات تخته ایی رنده شده تزیین میکنیم.