آشپزی ونکات اسلامی
خاگینه مغز دار پارت دوم اقایون اول باید چشمشون از غذا خوشش بیاد بعد نوش جان کنن ،اقایون دیداری ه
آموزش این خاگینه با عطر و طعم بهشتی رو ببینید که واقعا عالیه😍 . . @idea_asma @idea_asma @idea_asma . . دو لیوان شکر دو لیوان آب چند دانه هل مقداری عصاره زعفران رو بزارین ده دقیقه بجوشه در آخر چهار قاشق غذاخوری گلاب اضافه کنین و زیرشو خاموش کنین تا به دمای محیط برسه هشت عدد تخم مرغ رو با همزن برقی بزنید دو قاشق چایخوری بکینگ پودر همراه با هشت قاشق غذاخوری ماست مخلوط و به تخم مرغ ها اضافه و یکدست کنین کمی نمک عصاره زعفران هشت قاشق غذاخوری آرد رو روی مواد الک و مخلوط کنید کف تابه چند قاشق روغن بریزین و نصف مواد خاگینه رو بریزین در تابه رو با دم کنی ببندین بیست عدد گردو خردشده کمی هل ، زنجبیل ، دارچین و گل محمدی بهش اضافه و هم بزنین وقتی مواد کامل خودش رو گرفت گردو ها رو بریزین و بقیه مواد رو بریزین روش و در تابه رو ببندین کامل که مواد پخته شد ، برگردونین تا سمت دیگه هم ده دقیقه برشته بشه شربت سرد رو بریزین و با پودر پسته تزیین کنین برش بزنین و نوش جان کنید شبیه کیک شربتی هست ولی بنظرم خوشمزه تره حتما امتحانش کنید و @digcheh اقایون اول باید چشمشون از غذا خوشش بیاد بعد نوش جان کنن ،اقایون دیداری هستند و ما خانوما باید از این آپشن اقایون کمال استفاده رو بکنیم ،اگر استعداد تزئینات سرو غذا نداریم بریم یاد بگیریم ،پول کلاس ندارین از همین کانالای اشپزی براحتی ایده بگیرید،فیلمها و عکسهای تزیینات و دورچین ها رو چندین بار ببین سریع هم اجرا کن تا یاد بگیری و به ذهنت بشینه بانو😉 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a