🥘آشپزی خودمونی 🔷 ‍ مواد لازم ١/٥ ليوان شير ۲۰۰ گرم بستنی وانیلی ۲۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه ۱ عدد دنت توتفرنگي ٢قاشق غذا خوری ژلاتین شكر ٢ق غ (اكه براتون كافي بود شيرينيش نزنيد شكر رو) كيك رولت اماده مواد لازم شیر و بستنی را در ظرفی ریخته و روی حرارت میگذاریم ،تا بستني داخل شير اب بشه و سپس پنیر ماسکارپونه و دنت رو با مقداری از مواد خوب باز کرده و به بقیه مواد اضافه می کنیم و با همزن خوب هم ميزنيم . در اخر ژلاتيني كه با ١/٤ ليوان اب بن ماري كرديم و به موادكمون اضافه ميكنيم . حالا اگه دسرتون كمي كف داشت از صافي رد كنيد من دسرم رو داخل قالب هاي سيليكوني ريختم . مقداري ار دسر رو داخل قالب ريختم گذاشتم فريزر تا كمي سفت بشه بد وسطش كيك گذاشتم و خيلي كممممم از موادم رو روش ريختم (حتماا كم بريزيد بزاريد يخچال تا سفت بشه بد بقيه دسر رو بريزيد والا كيك در دسر شناور ميشه) . دراخر ميزاريم يخچال ي شب بمونه و موقع دراوردن ميزاريم توي فريزر كه سفت بشه كه راحت از قالبمون در بياد براي روي دسر از اسپري رنگ استفاده كردم. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami