@ashpazi_ba_khalaghiat
مواد
شیر 1 لیتر
1 فنجان آرد پر (اندازه گیری فنجان 200 میلی لیتر)
1 فنجان شکر
1 بسته وانیل
50 گرم کره.
برای پخش در سینی
1 فنجان نارگیل
.
برای موارد فوق
1 کیسه خامه قنادی را با همزن بزنید
مغز گردو خرد شده
پسته برای تزئین (اختیاری)
.
ساخت
ابتدا نارگیل را روی سینی پهن کنید، بگذارید کنار بماند سپس پودینگ را شروع کنید
شیر و آرد و شکر را در تابه بریزید و با هم زدن مداوم روی حرارت متوسط بپزید مراقب باشید گلوله نشود اگر گلوله بود می توانید از مخلوط کن رد کنید.
سینی های پخت استاندارد ایده آل هستند، وقتی حرارت اول رد شد آنها را در یخچال قرار دهید، بگذارید 4-5 ساعت استراحت کنند، می توانید آن را تقسیم کنید یا به مقدار دلخواه تقسیم کنید.در آخر گردوی آسیاب شده را بپاشید و بپیچید، می توانید به دلخواه تزئین کنید یا در یخچال استراحت دهید یا بلافاصله سرو کنید
.
میدونستی خانومایی که با عشق اشپزی میکنند افسردگی نمیگیرند(خانم پرتواعلم)
اشپزی های این روزگار با عشقه بنظرتون؟
سریع یه چیزی سر هم میکنیم بیاییم بشینیم سر گوشی و تلویزیون و پای حرف دوست و رفیقامون🤦♀😒
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a