یک مدل کیک اما ۳ طعم متفاوت اونم بدون فر!!!از این بهتر نمیشه
🤩🤩
یک عدد تخم مرغ رو به همراه نصف قاشق چایخوری وانیل
با همزن دستی بزنین تا یکدست شه
یک پیمانه شکر اضافه کنین و پنج دقیقه هم بزنین تا کرمرنگ بشه
نصف پیمانه روغن
نصف پیمانه آب
بریزین و مخلوط کنین ( میتونین به جای آب ، شیر یا ماست بریزین)
دو پیمانه آرد رو با یک قاشق چایخوری بکینگ پودر الک کنین
در دو مرحله به مواد اضافه و یکدست کنین
مواد رو سه قسمت کنین
به قسمت اول یک قاشق غذاخوری کاکائو
به قسمت دوم کمی زعفران دم کرده و یک قاشق غذاخوری گلاب
اضافه و یکدست کنین
داخل ۸ عدد فنجون رو با فرچه و کمی روغن چرب کنین،تا یک سوم یا نصفشون مواد بریزین
داخل قابلمه بچینین و تا نصفه فنجون ها آبجوش بریزین
در قابلمه رو با دم کنی ببندین و روی حرارت متوسط بذارین
بعد از بیست دقیقه با سیخ چوبی تست کنین، اگه خمیر به سیخ نچسبید آماده ست
درشو ببندین و ده دقیقه بذارین کنار
کیک ها رو با چاقو از دور فنجون جدا کنین و به راحتی برگردونین
بافتش اسفنجی و طعمش فوق العاده ست
نوش جان😍