هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای ۱ پرس: (من ۲ پرس درست کردم) روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری پیاز: ۱ عدد گوشت: ۸۰ الی ۱۰۰ گرم فلفل دلمه: نصف هویج: نصف پودر سیر: نصف قاشق چای‌خوری فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری نمک: نصف قاشق جای‌خوری گوجه: ۳ عدد رب گوجه: نصف قاشق غذاخوری ریحون: ۱ دسته پارمسان و ریحون (برای تزیین) پاستا(هر مدلی که دوست دارید) گوشت و پیاز رو خوب سرخ کنید، فلفل دلمه و هویج و ادویه بزنید، ۷-۸ دقیقه سرخ کنید.گوجه و رب رو یک گوشه ماهیتابه (۲-۳ دقیقه) سرخ کنید و با بقیه مواد مخلوط کنید. ۷-۸ دقیقه سرخ کنید. از آب پاستا حتمن داخل سس گوشت بریزید(حواستون باشه استخر درست نکنید، کم کم بریزید). ریحون بزنید و ماکارونی پخته شده در آبجوش و نمک(که هنوز یکم سفته) رو داخل سس گوشت ریحون بریزید. ۲-۳ دقیقه که با هم جوش خوردند و ماکارونی نرم شد، کار آماده هست. یکی از خانوما اومدن گفتن تا حالا از این زاویه نگاه نکرده بودم اینهمه کانال اشپزی دارم باید برای خانواده هم بپزم ،فقط در حد دیدن و لذت بردن بود و اینکه شاید یه روز بپزم🤦‍♀😐 گفتم واقعا خسته نباشی عزیزم اینقدر نت خرج کردی فقط محض سرگرمی؟😒 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a