#شیرینی_پفکی_گردویی_مدرن_پز
#شیرینی_پیچ_انگشتی
چنتا قلق داره بهتره تو فیلم دنبال کنین خصوصا غلظت مواد شیرینی
مواد لازم:
گردو ۷۰ گرم
زرده تخم مرغ ۴ عدد
پودر قند ۱۲۰ گرم یا ۴ قاشق غذاخوری قله ای
وانیل یک پاکت دکتر اتکر یا ۱ هشتم ق چ
پودر پسته برای تزیین
طرز تهیه:
ابتدا ما باید گردو رو بو بدیم و پوستش رو جدا کنیم.(گردو عطرو طعمش محسوستر میشه دو چندان خوشمزه میشه و پوست تیرش کمی جدا میشه شیرینیتون رو تیره نمیکنه)
برای این کار فرتون رو ۱۸۰ داغ کنین گردو ها را روی سینی پهن کنید و داخل فر بگذارید تا زمانیکه گردو را داخل دست فشار دادیم پوست خشک شده اش حدودا جدا بشه.
گردو ها رو لای دستمال ریخته بسابین تا پوستشون کمی جدا بشه گردوها را خرد کنید چرخ نکنید گردو ها داخل شیرینی باید زیر دندون بیاد با دست یا چاقو خردشون کنید. که من با چاقو انجام میدم
زرده های تخم مرغ با وانیل را با همزن ۲ دقیقه خوب بزنید تا یکدست و کمی روشن بشن
حالا پودر قند را اضافه میکنیم
مخلوط تخم مرغ و پودر قند را ۵ تا ۸ دقیقه بزنید تا کاملا روشن و سفت بشه.(حین هم زدن رد پره های همزن روش بیفته) اگه تو این مرحله به اندازه کافی مواد رو هم نزنید شیرینی ها ممکنه تو فر خیلی پهن بشن پس مخلوط رو اونقدری بزنید که روشن و کشدار بشه.
گردو را اضافه کرده و با لیسک هم بزنید.
کف سینی را با کاغذ .... بپوشانید. از مایه خمیرمون اندازه قاشق چای خوری برداشته و با فاصله کف سینی از خمیرتون بگذارید. البته اندازه شیرینی رو میتونید با سلیقه خودتون کوچکتر هم بگیرید یا اینکه مواد شیرینی رو داخل کپسول های مینی کاپ کیک که با رنگ و طرح های مختلف هستن هم بریزید. خیلی زیبا میشه و بچه ها رو جلب میکنه.
روی شیرینی ها را با پودر پسته تزیین کنید.
سینی را داخل فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد که از قبل گرم شده است قرار دهید مدت زمان پخت این شیرینی ۱۰ دقیقه میباشد
زمانی که انگشت زدین رویه شیرینی بدستتون نچسبید
زمانیکه شیرینی ها آماده شد از فر خارج کرده و اجازه دهید تا کاملا سرد شود.
این شیرینی بسیار خوش خوراک و خوشمزه است و خیلی هم ساده آماده میشه. به همون سرعتی که آماده میشه به همون سرعت هم خورده میشه. چون دقیقا مثل پفک سبکه و راحت میشه چندتاشو خورد... به صورت سنتی داخلش گردو می ریزن ولی میتونین هر مغزی دیگه ای هم اضافه کنین
وانیل تو این شیرینی خیلی مهمه وانیل کافی بزنید که موقع خوردن بوی تخم مرغ حس نشه(من طعم هل رو هم خیلی میپسندم)
میتونین ب.پ هم بزنین کمی پف کنن ولی در اینصورت شیرینیهاتون سریع خشک میشن
میتونین ۱ ق غ آرد برنج هم بزنین تا میزان مواد کمی زیاد بشه ولی شیرینیها خشک میشن و حالت کشداری نخواهد داشت
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami