آشپزی ونکات اسلامی
این از لحاظ مواد اولیه و طعم با بامیه های معمولی متفاوته.😍 ❗️حجم لیوان مورد استفاده ۲۰۰ گرم می‌باشد❗️ . مواد لازم برای شربت بار: شکر ۲ لیوان آب یک لیوان جوهر لیمو ۱/۴ ق چ ( تو ویدئو اشتباها گفتم ۱/۲🤦🏻‍♀️) گلوکز ۲ ق غ زعفرون ۲ ق غ گلاب ۲ ق غ هل ۲ عدد . ( طرز تهیه شربت بار رو به طور کامل تو ویدئو توضیح دادم ) . 🌱 مواد لازم برای بامیه ترکی: شیر یک لیوان ماست یک لیوان روغن مایع نصف لیوان لیمو ترش کوچک ۱ عدد تخم مرغ ۲ عدد آرد سفید ۵۳۰ گرم وانیل ۱ ق چ پودر قند ۳۰ گرم بیکینگ پودر ۱ ق چ سرپر نمک ۱ پنس . ۱. تخم‌‌مرغ ها رو با همزن برقی یا دستی میزنیم تا از حالت لختگی دربیاد و تغییر رنگ بده. . ۲.شیر، روغن، ماست، پودر قند و کمی لیمو ترش رو اضافه میکنیم و با همزن برقی یا دستی خوب به هم میزنیم. . ۳. آرد سفید، بیکینگ پودر، وانیل و نمک رو با هم مخلوط میکنیم، سه بار الک میکنیم و ذره ذره به مواد اضافه میکنیم تا جایی که مواد نه سفت باشه نه شل. مواد باید جوری باشه که وقتی کیسه قیف رو فشار میدیم مواد به راحتی خارج بشه. . ۴. تو دمای محیط نیم‌ ساعت به مواد استراحت میدیم و بعد مطابق ویدئو داخل قیف میریزیم. ( مواد داخل روغن به اندازه کافی پف میکنه، پس از ماسوره بزرگ استفاده نکنین). . ۵. داخل تابه ای روغن میریزیم و منتظر میمونیم تا کاملا داغ بشه ❗️روغن باید زیاد باشه❗️ ❗️روغن باید داغ داغ باشه❗️ . ۶. مطابق ویدئو از وسط تابه شروع میکنیم به ماسوره زدن. میتونین به هر شکلی که دوس دارین ماسوره بزنین. من به صورت گرد فرم دادم. 🌱چون مواد داخل تابه پف میکنه، پس کل تابه رو پر نکنین.🌱 . ۷. هر از چند گاه بامیه رو جابه جا کنین تا کامل بپزه. یک سمت که سرخ شد برعکس کنین تا اون سمت هم کاملا سرخ بشه. با حوصله خیلی خوب سرخ کنین وگرنه بعد از سرد شدن، نرم میشه. . ۸. بامیه داغ رو حدودا ۵ دقیقه داخل شهد سرد بذارین و بعد داخل آبکش بذارین تا شهدش بره و بعد نوش جان کنین 😍