آشپزی ونکات اسلامی
از خراب شدن کیکاتون نترسید گاهی لازمه برای اینکه یه چیزایی درست بشه چندین بار خراب بشه .... . @deser_va_shirinijat @deser_va_shirinijat جدا کردن کیک خیلی راحته ... فرقی نمیکنه چه قالبی باشه ... من همیشه از ارده استفاده می کنم ارده چیه؟ ارده یه محصولیه که از کنجد درست میشه درسته ؟ من منظورم این ارده ست .... نه روغن ارده .... وقتی میخواین شروع کنید به کیک پختن تمام سطح قالب کیکتون رو با ارده چرب کنید .... کیکتون اصلا طعم ارده نمیگیره و حسنی که داره باعث میشه کیکتون رطوبت خودشو حفظ کنه .... تمام سطحش رو که چرب کردین قالب رو داخل فریزر بذارید تا مایه کیکتون اماده بشه ... وقتی مایه کیک اماده شد مواد رو داخل قالب بریزید و تو فر قرار بدین ... من همیشه اینکارو می کنم و به همین راحتی جدا میشه ... اگه تو عکسم دقت کنید می بینید که چ راحت خودشو از قالب جدا کرده ... اما برای کیکایی ک می خواین خامه کشی کنید کیک باید یه دست صاف باشه ته قالبتون رو کاغذ روغنی بندازید و دیواره رو به هیچ عنوان چرب نکنید ... کیک میاد پف کنه چون دیواره چربه میاد کیک بالا بیاد بر میگرده پایین باعث میشه کیک گنبدی بشه ... البته گنبدی شدن کیک دلیلش فقط همین نیست ... مخلوط کردن مواد خیلی تاثیر داره .... . روش دیگه جدا کردن کیک ... ست به مقدار مساوی کره و روغن مایع و ارد ۲۰ گرم ارد ۲۰ گرم روغن مایع ۲۰ گرم کره ( هم دمای محیط) این سه تا رو خوب باهم مخلوط کنید و تمام سطح قالبتون رو به این کرم اعشته کنید وقتی میخواین شروع کنید کیک پختن اول قالبتون رو اماده کنید بذارید فریزر وقتی مایه کیک اماده شد داخل قالب بریزید و تو فر قرار بدین ... کیکتون ک تو فر کامل پخت در فر رو نیمه باز کنید دو سه دقیقه صبر کنید و کیک رو تو دمای محیط قرار بدین باز ۵ دقیقه صبر کنید تا کیک یکم سرد بشه و بعد به راحتی کیک رو برگردونین . @deser_va_shirinijat مادران عصبانی که بچه ها رو میزنن ،تحمل ندارن ،جیغ میزنن ،فریاد میکنن کم خون هستند . مادر عزیز به جسمت برس کم خونیتو درمان کن تا از بچه داری لذت ببری اذیت نشی اول سرچ بعد سوال ┄┅┅❅🤰🤱👶👩‍🦰🤰🤱❅┅┅┄ @farzandbano ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a