امروز میخواییم پودر پیاز سالم و خونگی درست کنیم. یه چاشنی عالی که طعم غذاهارو محشر میکنه. 😍😋 @pluss_mag مقدار دلخواه پیاز رو پوست بگیرین. به اینصورت نازک برش بزنین. بهتره از پیاز زرد یا سفید استفاده کنین. روی یه پارچه بریزید و با کمک یه دستمال آبشو کمی بگیرین . پیاز ها رو داخل سینی فر بریزین و پهن کنید. داخل فر در کمترین دمای ممکن بزارین و در فر رو نیمه باز بزارین تا زودتر خشک بشه. ۸ ساعت زمان بدین و در حین خشک شدن چند بار زیر و رو کنین . میبینید که کمی رنگش طلایی و کاملا خشک شده. پیازهای خشک رو داخل آسیاب کن بریزید و پودر کنین. پیاز به هیچ عنوان نباید تو محیط خشک بشه چون به سرعت میکروب رو به خودش جذب می‌کنه. حالا یه پودر پیاز خونگی دارین که از سالم و تمیز بودنش اطمینان دارید. 😊 و نکته آخر اینکه پودر پیاز رو داخل ظرف در بسته نگهداری کنید . 😍 نوش جان.