امروز میخواییم پودر پیاز سالم و خونگی درست کنیم.
یه چاشنی عالی که طعم غذاهارو محشر میکنه. 😍😋
@pluss_mag
مقدار دلخواه پیاز رو پوست بگیرین.
به اینصورت نازک برش بزنین.
بهتره از پیاز زرد یا سفید استفاده کنین.
روی یه پارچه بریزید و
با کمک یه دستمال آبشو کمی بگیرین .
پیاز ها رو داخل سینی فر بریزین و پهن کنید.
داخل فر در کمترین دمای ممکن بزارین و در فر رو نیمه باز بزارین تا زودتر خشک بشه.
۸ ساعت زمان بدین و در حین خشک شدن چند بار زیر و رو کنین .
میبینید که کمی رنگش طلایی و کاملا خشک شده.
پیازهای خشک رو داخل آسیاب کن بریزید و پودر کنین.
پیاز به هیچ عنوان نباید تو محیط خشک بشه چون به سرعت میکروب رو به خودش جذب میکنه.
حالا یه پودر پیاز خونگی دارین که از سالم و تمیز بودنش اطمینان دارید. 😊
و نکته آخر اینکه پودر پیاز رو داخل ظرف در بسته نگهداری کنید . 😍
نوش جان.