آشپزی ونکات اسلامی
تکنیک پیاله اتشین چاقی ناشی از رطوبت است و ربطی به کالری ندارد. اگر کسی روزی یک کیلو خرما یا عسل
تکنیک پیاله اتیش😍🔥 @basaligheha ❌❌ی نکته ید خوبه و نمک ید دارم خوبه منتهی وقتی از دل نمک استفاده کنید هم‌املاح‌مفید داره و ید و نیاز نیست کنارش نمک دیگه استفاده کنید منظور این بوده و این نبوده کلا نمک ید دار استفاده نکنید ❌❌ شاید شما اینبار بر🌺نده ادویه ما باشی از بین لایک و کامنتها😍✍❤ پس فعال باش هایلایتارو ببین اسامی و نظرات عزیزانی که ادویه دریافت کردن هایلات کردیم 😎👆 همه خواص برنج کته بهتره مروری بر طرز پخت برنج کته داشته باشیم . پس از شستن برنج، چند ساعت زمان برای خیساندن برنج در نظر بگیرید. حال به ازای هر فنجان برنج دو فنجان آب و کمی ‌نمک در دیگ بریزید تا بجوشد. هنگامی‌که آب اضافه جذب برنج شد، شعله را کم ‌کرده و حدود بیست تا سی دقیقه زمان بدهید که دم بکشد. به همین سادگی یکی از خواص برنج کته داشتن مواد مغذی کلیه ویتامین‌های گروه ب که محلول در آب هستند و به بهبود عملکرد قلب و سیستم گوارش کمک می‌کنند، در برنج کته به‌وفور یافت می‌شود. برای نمک برنجم از دل نمک استفاده کردم که از دل سنگ نمک به دست میاد و ناخالصی نداره و طبیعت گرم و خشکی داره و کنار طبع سرد برنج ایجاد تعادل میکنه برای دودی کردن برنج هم من ذغال چوب میوه رو اتیش گذاشتم گداخته شد بعد داخل ی پیاله کوچیک گذاشتم و ی قاشق چایخوری روغن مایع ریختم و بلافاصله درب قابلمرو بستم این مرحله بعد دم کشیدن برنج انجام‌بدید ی پنج دقیقه بزارید دربش بسته بشه عطر دودی تمام برنجو بگیره برای دودی کردن از ذغالهای صنعتی استفاده نکنید فقط ذغا ل چوب درختهای میوه که رو اتیش ذغال شدن نه به شیوه و ترکیب صنعتی و کارخونه ای چاقی ناشی از رطوبت است و ربطی به کالری ندارد. اگر کسی روزی یک کیلو خرما یا عسل بخورد چاق نمیشود اما اگر روزی یک کلیو ماست و خیار بخورد قطعا چاق میشود چکن رطوبت باعث چاق شدن میشود. کانال نقد سلبریتی با رویکرد روشنگری👇 http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340