با این روش بادمجون رو از گوشت هم خوشمزه تر بپزید
با دسر سیتی همراه باشید
دو تا بادمجون رو پوست بگیرید و بعد مکعبی برش بزنید
روشون کمی نمک و فلفل سیاه بپاشید و بزارید چند دقیقه ای تفت بخورن
نصف فلفل دلمه ای خورد شده و یه دونه پیاز خورد شده رو چند دقیقه ای تفت بدین
حالا روش سس گوجه فرنگی ، نمک ، سیر رنده شده ، پاپریکا و زنجبیل بریزید
در آخر هم کمی آب و پونه کوهی یا آویشن بریزید
در تابه رو ببندید و بزارید یه 10 دقیقه ای روی حرارت ملایم بمونه
حالا باید بادمجون های سرخ شده رو به همراه سه دونه تخم مرغ به تابه اضافه کنید
پونه کوهی یا آویشن و نمک و فلفل روشون بریزید و بعد در تابه رو ببندید تا تخم مرغ خودش رو بگیره
در آخر هم چند تکه پنیر موزارلا اضافه کنید
به به چی شد
چه عطر و رنگی داره . وسوسه میشید هر روز بپزیدش
چاقی دو نوع است
شحمی(دنبه ای) که سردی و تری باهم همراهه در اندام میانی بدن و در بین خانومهاست.
چاقی لحمی(گوشتی)گرمی و تری با هم هست و در کل بدن و بیشتر در اقایان هست که عضله ای است.
اینجا کانالی هست که سوالات بارداری و زایمان رو بیا بپرس👇
http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686