آشپزی ونکات اسلامی
از گوشت خوشمزه تره چاقی دو نوع است شحمی(دنبه ای) که سردی و تری باهم همراهه در اندام میانی بدن و در
با این روش بادمجون رو از گوشت هم خوشمزه تر بپزید با دسر سیتی همراه باشید دو تا بادمجون رو پوست بگیرید و بعد مکعبی برش بزنید روشون کمی نمک و فلفل سیاه بپاشید و بزارید چند دقیقه ای تفت بخورن نصف فلفل دلمه ای خورد شده و یه دونه پیاز خورد شده رو چند دقیقه ای تفت بدین حالا روش سس گوجه فرنگی ، نمک ، سیر رنده شده ، پاپریکا و زنجبیل بریزید در آخر هم کمی آب و پونه کوهی یا آویشن بریزید در تابه رو ببندید و بزارید یه 10 دقیقه ای روی حرارت ملایم بمونه حالا باید بادمجون های سرخ شده رو به همراه سه دونه تخم مرغ به تابه اضافه کنید پونه کوهی یا آویشن و نمک و فلفل روشون بریزید و بعد در تابه رو ببندید تا تخم مرغ خودش رو بگیره در آخر هم چند تکه پنیر موزارلا اضافه کنید به به چی شد چه عطر و رنگی داره . وسوسه میشید هر روز بپزیدش چاقی دو نوع است شحمی(دنبه ای) که سردی و تری باهم همراهه در اندام میانی بدن و در بین خانومهاست. چاقی لحمی(گوشتی)گرمی و تری با هم هست و در کل بدن و بیشتر در اقایان هست که عضله ای است. اینجا کانالی هست که سوالات بارداری و زایمان رو بیا بپرس👇 http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686