#آموزش کار با
#توستر👇
🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄
برای پخت کیک در توستر ابتدا المنت های بالا و پایین رو روشن کنید
اگر توستر دارای پنجره هست سیم در وسط پنجره قرارداده
یا اگر ندارد سه پایه فلزی بزارید
بعد از اماده شدن مواد کیک و انتقال در قالب قبل از قرار دادن در توستر المنت بالا را خاموش کنید و قالب را بزارید داخل توستر.⭐️
خوب حالا درجه توستر همیشه 20 درجه کمتر از فر بزارید یعنی اگر در دستوری 170 درجه ذکر شده شما 150 درجه بزارید زمان پخت همان است در دستور ذکر شده اما بعد 25 تا 30 دقیقه کیک کامل پف کرده با خلال دندان تست کنید
برای گریل کردن روی کیک اگر خواستید طلایی شود 5 دقیقه کافی هست المنت بالا را روشن کنید
🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄
کار_با_توستر
چند نکته که باید برای استفاده از آون توستر به آن توجه کنید را ذکر میکنم👇👇👇👇
1⃣نکته اول :زمانی همزمان از فر بالا وپائین با هم استفاده کنیدکه در رسپی ذکر شده باشد .
اغلب برای درست کردن مرغ درسته هردو فر باهم روشن میشن
2⃣نکته دوم:همیشه برای پخت انواع کیک و شیرینی و نان فقط فر پایین رو روشن کنید و بعد از تمام شدن تایم پخت فر پایین رو خاموش کنید و اگر لازم بود که روی نان یا کیک ویا شیرینی طلایی شود فر بالایی رو روشن کنید و هرگز دراین موقع از کنار فر تکون نخورید چون معمولا خیلی زود عملیات طلایی شدن انجام میشه و اگر دیر خاموش کنید شیرینی یا کیک یا نونتون میسوزه
3⃣نکتهسوم:همیشه برای استفاده از آون توستر هر دمایی که در رسپی برای فر تعیین شده بود را بیست الی سی درجه کاهش دهید چون دمای فرهای برقی با فرهای گازی متفاوته
4⃣نکتهچهارم:توجه کنید که مدت زمان پخت غذا در فرهای مختلف باهم فرق میکند و هرگز برای یک دستور نمیشود زمان دقیقی را تعیین کرد بنابراین همیشه 10الی15دقیقه مانده به زمان پایان طبخ در رسپی به فرتون سر بزنید شاید این زمان برای پخت در فرشما کافی باشد ویا شاید زمان تعیین شده در رسپی برای پخت غذا درفر شما کافی نباشد بنابراین شما مجبورید چند دقیقه بیشتر از زمان تعیین شده برای پخت غذاتون در نظر بگیرید که معمولا این زمان بین5تا15دقیقه هست
باز هم تأکید میکنم این زمان هایی که ذکر کردم تقریبی هست و تنها با چند بار پختن غذا در فرتون میتونید زمان مناسب پخت در فرتون رو تعیین کنید.
🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄
5⃣نکتهپنجم:برای جلوگیری از سوختن قسمت تحتانی کیک و شیرینی همیشه سینی آون توستر را در طبقه اول روی المنت پایینی قرار بدید و صفحه توری را در طبقه ی وسط بگذارید .
قرار گرفتن سینی روی المنت باعث میشه از رسیدن حرارت زیاد به کف قالب کیک جلوگیری بشه ودر نتیجه کیک نسوزه .
6⃣نکته ششم:برای پخت کیک و شیرینی در فر حتما لازمه که از قبل فر را گرم کنیم و مدت زمان گرم کردن فر های گازی نیم ساعتهست یعنی نیم ساعت قبل از شروع پخت باید فر روشن شود تا گرم بشود .
در مورد آون توستر چون کوچیکترازفرهای گازی هست 15 دقیقه برای گرم کردن
خانومی میگفت دخترم میگه مامان مثل خاله باش همش از تو کاناالاش شیرینی و غذا میپزه خونه شون خوش میگذره تو فقط چرت پرت پلو میپزی 😂🤦♀ میخوام برم بچه خاله بشم😢
خانوما اشپزخونه گرم و فعال کلید بدست اوردن دل اهل خانواده س
@T_ASHPAZE
اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef