آشپزی ونکات اسلامی
پوست هندونه رو نگه دار اسراف را صفر برسانید تا میتوانید غذا به اندازه بپزید که تو یخچال نماند (که
ایندفعه یه مربای هندوانه با روش متفاوت درست کن👌🏻 با دسر سیتی باش خب اول باید قسمت سبز پوست هندوانه رو جدا کنید به این اندازه مثل ویدئو تا این حد کافیه که از قسمت پوستو و گوشتش باقی بمونه بریزید تو قابلمه و رنده پوست لیمو یا پرتغال اضافه کنید همینطور آبش رو هم بگیریدو اضافه کنید برا 600 گرم پوست هندوانه اندازه 200 گرم هم شکر اضافه کنید که اگه خواستید میتونید کمتر هم بریزید درشو بزارید تا نیم ساعتی بمونه بعد به مدت 35-40 دقیقه میزاریم رو حرارت تا بپزه اگه خواستید مدل مارمالاد بشه وقتی یکم نرم شد و به این شکل دراومد با با گوشتکوب برقی میکسش کنید ئ تا همون 35-40دقیقه بزارید رو حرارت بمونه خب خب اینم از مربای هندوانه متفاوتو جذاب ما همین با این روسش امتحان کنید فوق العادست❤️❤️