فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. ترشی لوبیا سبز😋 لوبیا سبز ۱ کیلو سرکه سفید ۴ لیوان اب ۲ لیوان نمک ۱/۵قاشق غذاخوری سیر ۶ حبه فلفل قرمز ۲عدد ترخون و مرزه ۱ دسته کوچک @majaleye_banovan طرز تهیه:ابتدا لوبیارو میشوریم و داخل ابکش میریزیم تا اب اضافیش بره و رو یه پارچه پهن میکنیم تا کاملا خشک بشه حالا سر و تا لوبیا رو با کارد جدا میکنیم و در ادامه قابلمه رو گاز میزاریم و ۴ لیوان سرکه و ۲ لیوان اب داخل قابلمه ریخته و وقتی کمی گرم شد نمک اضافه میکنیم و هم میزنیم تا حل بشه،سپس لوبیا سبز رو اضافه کرده و درب قابلمه رو میزاریم تا رنگ لوبیا تغییر کنه توجه داشته باشین که در تمام مراحل باید حرارت زیر قابلمه ملایم باشه تا ترکیب سرکه و آب تبخیر نشه. پس از اینکه رنگ لوبیا سبز تغییر کرد، اجازه می دیم به مدت ۱۰ دقیقه دیگه تو قابلمه بمونه تا کمی پخته بشه. پس از گذشت این زمان لوبیا سبز را از قابلمه خارج می کنیم و میزاریم کنار تا خنک بشه در ادامه یک شیشه مناسب را به خوبی می شوییم و با یک دستمال تمیز به طور کامل خشک می کنیم. و مرزه و ترخون و به همراه سیر و فلفل و لوبیا سبز در شیشه میچینیم در نهایت ترکیب سرکه و آب درون قابلمه را روی لوبیاها می ریزیم، سپس درب شیشه را محکم می بندیم به صورتی که هیچ گونه هوایی وارد شیشه نشه توجه کنید که ترکیب سرکه و آب باید حدود یک بند انگشت بالاتر از سطح مواد باشد. شیشه ترشی را در یک جای خشک و خنک قرار می دهیم تا ترشی آماده شوند. پس از گذشت ۷ تا ۱۰  روز ترشی آماده مصرف است. خیلی عالیه حتما درست کنین😋 امام صادق علیه السلام می فرمایند: از زیاد آب نوشیدن اجتناب کنید؛ چرا که جذب کننده هر مرضی است.