#گلت_هلو
مواد لازم کراست:
کره سرد 226 گرم
آرد 300 گرم
شکر 50 گرم
نمک 1 گرم
آب سرد 60 گرم
مواد لازم فیلینگ:
هلو سه عدد
بودر بادام 2 قاشق
شکر و بادام پرک به مقدار لازم و بصورت دلخواه
طرز تهیه:
در مرحله اول آرد(الک شده)، شکر و نمک رو با هم مخلوط خوب مخلوط کنید.
کره سرد رو حبه حبه کنید و به آرد اصافه کنید. اگر دستگاه غذاساز دارید مواد رو با دستگاه میکس کنید و اگر ندارید با نوک انگشت آرد رو به خورد کره بدید تا شبیه شن ریزه بشه.(اگر با غذاساز اینکارو انجام میدید از دکمه پالس استفاده کنید و هر پنج ثانیه قطع کنید و پنج ثانیه مکث کنید)
وقتی مثل شن ریزه شد آب سرد رو قاشق قاشق در چند مرحله اصافه کنید و سریع میکس کنید چون دمای خمیر نباید بالا بره
وقتی خمیر جمع و منسجم شد، خمیرو داخل کیسه فریزر میذاریم و بمدت یک الی دو ساعت داخل یخچال استراحت میدیم
بعد از استراحت خمیر رو روی میز کار به شکل دایره و به ضخامت نیم سانت پهن کنید و به داخل سینی فر منتقل کنید.
پودر بادام رو در وسط با فاصله 5 سانت از لبه خمیر از هر طرف پهن کنید و هلو اسلایس شده رو روی پودر بادام بچینید و مقداری شکر روی هلو ها بپاشید و لبه خمیر رو روی میوه ها بر میگردونید.
برای خوشرنگ شدن دور گلت میتونید از یک عدد تخممرغ و یک قاشق شیر استفاده کنید. تخم مرغ و شیر و مقداری وانیل رو مخلوط کنید روی خمیر بمالید و برای تزئین مقداری شکر بپاشید و همینطور بادام پرک رو روی خمیر بزارید.
خمیر رو در طبقه وسط فر با دمای 170 یا 180(بسته به نوع فر) بمدت 30 الی 40 دقیقه بپزید.
بعد از پخت اجازه دهید گلت بخوبی سرد بشه و بعد اقدام به برش زدن کنید.
میتونید با بستنی هم میل کنید که محشر میشه