عمرا اگه این ترفند عالی برای پختن نان رو میدونستید😍
@
ashpazi.ba.elisa20
@
ashpazi.ba.elisa20
ما نیاز داریمبه
اب و خمیرمایع و نمک
داخل یه کاسه اب و یه قاشق خمیرمایع و یه قاشق نمک بزازید تاخمیرمایع عمل بیاد (۱۰ دقیقه ای زمانکافیه)
.
ارد و روغنو نمکرو با هممخلوطکنید یه کاسه اب به عمل اومده رو اضافه کنید خوبمخلوط کنید
بزارید یکساعت استراحت کنه تا حجم اوندوباربر بشه
.
قابلمه رو بزازید رویگاز تا کمیگرمبشه بهتره از قابلمههای کهنهاستفاده کنید
درب قابلمه رو مستقیمروی شعله بزازید ۱ دقیقه تا کاملا داغ بشه
خمر رو دربیارید چند قسمت کنید و به صورت کلفت پهن کنید به ماهیتابه داغ بچسبونید و روی سطحش کره و زرده تخممرغ و کنجد بپاشید و بزازید روی قابلمه به مدت ۱۵ تا ۲۰دقیقه با شعله کمتا کاملا بپزه
.
بسیار پف و خوشمزه میشه
.
نوووووش جااااان
.
@pluss_food
بجای اینکه به فرزندتون بگید «اینجا شلوغه،دست من رو بگیر گم نشی» بگید که «میشه اینجا که شلوغه دست من رو بگیری و مواظب هم باشیم؟» یا حتی مواظب من باشی؟ جمله دوم حس بهتر دارد و کودک حتما انجام میدهد چون سرشار از غرور و اعتماد بنفس است.
کانال آشپزی و نکات اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef