هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
عمرا اگه این ترفند عالی برای پختن نان رو میدونستید😍 @ashpazi.ba.elisa20 @ashpazi.ba.elisa20 ما نیاز داریم‌به اب و خمیر‌مایع و نمک داخل یه کاسه اب و یه قاشق خمیر‌مایع و یه قاشق نمک بزازید تا‌خمیر‌مایع عمل بیاد (۱۰ دقیقه ای زمان‌کافیه) . ارد و روغن‌و نمک‌رو با هم‌مخلوط‌کنید یه کاسه اب به عمل اومده رو اضافه کنید خوب‌مخلوط کنید بزارید یک‌ساعت استراحت کنه تا حجم اون‌دوباربر بشه . قابلمه رو بزازید روی‌گاز تا کمی‌گرم‌بشه بهتره از قابلمه‌های کهنه‌استفاده کنید درب قابلمه رو مستقیم‌روی شعله بزازید ۱ دقیقه تا کاملا داغ بشه خمر رو دربیارید چند قسمت کنید و به صورت کلفت پهن کنید به ماهیتابه داغ بچسبونید و روی سطحش کره و زرده تخم‌مرغ و کنجد بپاشید و بزازید روی قابلمه به مدت ۱۵ تا ۲۰‌دقیقه با شعله کم‌تا کاملا بپزه . بسیار پف و خوشمزه میشه . نوووووش جااااان . @pluss_food بجای اینکه به فرزندتون بگید «اینجا شلوغه،دست من رو بگیر گم نشی» بگید که «میشه اینجا که شلوغه دست من رو بگیری و مواظب هم باشیم؟» یا حتی مواظب من باشی؟ جمله دوم حس بهتر دارد و کودک حتما انجام میدهد چون سرشار از غرور و اعتماد بنفس است. کانال آشپزی و نکات اسلامی http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef