آشپزی ونکات اسلامی
لوکوم پرتقالی مواد لازم آب پرتقال طبیعی۱ لیوان نشاسته ذرت۱ قاشق غذا خوری شکر۱٫۴ لیوان وانیل‏نوک قاشق چای خوری کره۱ قاشق مربا خوری خلال پسته (برای تزیین) @ideal.ashpazi @ideal.ashpazi طرز تهیه آب پرتقال-شکر و نشاسته را درظرفی ریخته وروی حرارت ملایم قرار دهید ومدام هم بزنید تا بجوشد وغلیظ شود وقتی به غلظت کامل رسید وانیل و کره را اضافه وحرارت را خاموش کنید و هم بزنید تا با گرمای مواد کره آب بشه برای قالب باید از لیوان بلند وصاف استفاده کنید وبرای اینکه راحتتر بیرون بیاد داخل لیوان را خوب خیس کنید و آب را بیرون بریزید مواد پخته شده را به صورت گرم داخل لیوان بریزید و۴-۵ ساعت داخل یخچال بذارید وقتی کاملا بسته شد از یخچال بیرون بیاورید را از لیوان با دقت بیرون آورده و داخل پودر نارگیل بغلطانید بعد به قطر یک بند انگشت برش زده مجدد زیر و روی لوکوم را در پودر نارگیل بغلطانید وبا خلال پسته تزیین کنید @ashpaze_afsaneh قدیمیا میگن به خیرات آخر هفته برای اموات مقیید تر بودن تا آدمای امروزی 😢 آخر هفته ها حلوا پختن برای اموات رسم خیلی بجا و خدا پسندانه رایج بوده و پنج شنبه ها بوی حلوای خونه ها محله رو پر میکرد. رسومات خداپسندانه را فراموش نکنیم.☺️ عضویت در کانال رهبرمون اجباری😍👇 @khamenei_ir