راز و رمز قيمه ي خوش عطر و طعمو ميگم بهتون 😍
.
اول اينكه پياز داغ مفصل و حسابي سرخ شده ميريزم! يعني هم اندازه ش زياد باشه كه به خورشتم لعاب بده و هم حسابي سرخ شده باشه كه عطرش بپيچه تو خورش!
.
٢-ادويه هم من دارچين و زعفرون ميزنم بعلاوه ي نمك و فلفل و زردچوبه ي تفت داده شده تو روغن!
.
٣-رب هم زياد ميزنم و حتما حتما تو روغن سرخش ميكنم كه خوشرنگ بشه!
.
٤-براي ترشيش هم پرك ليمو عماني ميريزم هميشه با دوتا ليموي درسته ي سوراخ شده كه فقط عطر پوستش بپيچه تو خورش!
.
٥-يك ساعت آخر پخت هم يه قاشق گلاب بهش ميزنم
نذری پزی و ادعیه به غذا خوندن به مرور نوری وارد قلبهایتان میکند که باعث روابط خانواده و سلامت روح و جسم است.
#جدی_بگیرید_لطفا
#ادعیه_سر_قابلمه_غذا_فراموش_نشه😍
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a