#کوکو_بادمجان
برای اینکه مزه ی تلخ بادمجان گرفته
شود بهتر است قبل از سرخ کردن بادمجان ها 3 الی 4 ساعت بادمجان ها ی پوست کنده را در آب و نمک بخوابانید و سپس نگینی خرد کنید و سرخ کنید.
مواد لازم:
کدو سبز : 3 عدد
بادمجان متوسط : 3 عدد
سیب زمینی : 5 عدد
پیاز بزرگ : 1 عدد
گوجه فرنگی کوچک : 1 عدد
تخم مرغ : 6 عدد
کره : 1 ق غ
پودر سوخاری : 1 ق غ
نمک و فلفل به میزان لازم
نصف قاشق چای خوری زرد چوبه
طرز تهیه:
پیاز ، بادمجان ، کدو و سیب زمینی را پوست میگیریم و نگینی ریز خرد میکنیم و جداگانه سرخ میکنیم و کنار میگذاریم.
سبزیجات سرخ شده و 6 عدد تخم مرغ و پودر سوخاری ریز ، نمک ، فلفل و زردچوبه را مخلوط میکنیم.تابه ای را گرم میکنیم و کمی روغن میریزیم تا گرم شود و مواد مخلوط شده را درون تابه میریزیم و دو طرف کوکو را به مدت 20 دقیقه با شعله حرارت متوسط سرخ بشه
طیب و حلال خوردن قدرت معنوی تان را بالا میبرد.
#وضو_برای_اَشپزی_مهم_است✅
ابزار مهم تربیتی است.
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a