برای اینکه مزه ی تلخ بادمجان گرفته شود بهتر است قبل از سرخ کردن بادمجان ها 3 الی 4 ساعت بادمجان ها ی پوست کنده را در آب و نمک بخوابانید و سپس نگینی خرد کنید و سرخ کنید. مواد لازم: کدو سبز : 3 عدد بادمجان متوسط : 3 عدد سیب زمینی : 5 عدد پیاز بزرگ : 1 عدد گوجه فرنگی کوچک : 1 عدد تخم مرغ : 6 عدد کره : 1 ق غ پودر سوخاری : 1 ق غ نمک و فلفل به میزان لازم نصف قاشق چای خوری زرد چوبه طرز تهیه: پیاز ، بادمجان ، کدو و سیب زمینی را پوست میگیریم و نگینی ریز خرد میکنیم و جداگانه سرخ میکنیم و کنار میگذاریم. سبزیجات سرخ شده و 6 عدد تخم مرغ و پودر سوخاری ریز ، نمک ، فلفل و زردچوبه را مخلوط میکنیم.تابه ای را گرم میکنیم و کمی روغن میریزیم تا گرم شود و مواد مخلوط شده را درون تابه میریزیم و دو طرف کوکو را به مدت 20 دقیقه با شعله حرارت متوسط سرخ بشه طیب و حلال خوردن قدرت معنوی تان را بالا میبرد. ✅ ابزار مهم تربیتی است. اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a