شیرینی نخودچی @deser_va_shirinijat نخودچی دوآتیشه(یا ساده)۴۳۰گرم آرد سفید ۷۰گرم روغن جامد اصیل ۲۵۰گرم پودر شکر ۲۴۰گرم پودر هل ۱-۲ق چ زعفرون دم کرده غلیظ ۲ق چ طرز تهیه پودر شکر و روغن و پودر هل و زعفرون با دور تند همزن می‌زنیم تا یکدست بشه و با هم ترکیب بشن و‌بعد 😍 آرد نخودچی و آرد سفید را روی مواد قبلی الک میکنیم و با دور کند همزن هم میزنیم تا خمیر جمع بشه و بعد میریم سراغ ورز دادن(اینقد باید ورز بدین که از حالت پودری خارج بشه و کاملا منسجم بشه *البته میتونید اگه چرخ گوشت دارین در این مرحله از چرخ گوشت استفاده کنید که به خمیر منسجم و یکدستی برسین و کارتون آسونتر کنه خمیر با پوشش پلاستیکی یک شب در دمای محیط استراحت بدین و بعد خمیر به قطر یک سانت با وردنه باز میکنیم در این مرحله اگه دوس داشتین میتونید سطح خمیر کنجد یا پسته بپوشانید و کاتر میزنیم ‌در سینی فر میچینیم برای اینکه خمیر به کاتر نچسبه ‌و راحت تر کاتر بزنید کاتر بعد از هر بار استفاده در آرد قرار دهید🤌🏼 در فر با دمای ۱۵۰درجه برقی ۱۶۰درجه گازی به مدت تقریبی ۱۵دقیقه میپزیم و بعد از پخت اجازه دهید کاملا شیرینی ها سرد بشن و بعد در ظرف سرو بچینید 🥰 امیدوارم درست کنید و لذت ببرید🤌🏼😍