شیرینی نخودچی
@deser_va_shirinijat
نخودچی دوآتیشه(یا ساده)۴۳۰گرم
آرد سفید ۷۰گرم
روغن جامد اصیل ۲۵۰گرم
پودر شکر ۲۴۰گرم
پودر هل ۱-۲ق چ
زعفرون دم کرده غلیظ ۲ق چ
طرز تهیه
پودر شکر و روغن و پودر هل و زعفرون با دور تند همزن
میزنیم تا یکدست بشه و با هم ترکیب بشن
وبعد 😍
آرد نخودچی و آرد سفید را روی مواد قبلی الک میکنیم
و با دور کند همزن هم میزنیم تا خمیر جمع بشه
و بعد میریم سراغ ورز دادن(اینقد باید ورز بدین که از حالت پودری خارج بشه
و کاملا منسجم بشه
*البته میتونید اگه چرخ گوشت دارین در این مرحله از چرخ گوشت استفاده کنید
که به خمیر منسجم و یکدستی برسین
و کارتون آسونتر کنه
خمیر با پوشش پلاستیکی یک شب در دمای محیط استراحت بدین
و بعد خمیر به قطر یک سانت با وردنه باز میکنیم
در این مرحله اگه دوس داشتین میتونید سطح خمیر کنجد یا پسته بپوشانید
و
کاتر میزنیم در سینی فر میچینیم
برای اینکه خمیر به کاتر نچسبه و راحت تر کاتر بزنید
کاتر بعد از هر بار استفاده در آرد قرار دهید🤌🏼
در فر با دمای ۱۵۰درجه برقی
۱۶۰درجه گازی
به مدت تقریبی ۱۵دقیقه
میپزیم
و بعد از پخت اجازه دهید کاملا شیرینی ها سرد بشن
و بعد در ظرف سرو بچینید 🥰
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید🤌🏼😍