مرغ کنتاکی
نکات:
۱-مود مرینیت میتونه با توجه به سلیقه خودتون تغییر کنه
۲-زمان پخت بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه
۳-برای پخت بهتر ترجیحا از تکه های کوچکتر مرغ استفاده کنید
۴-شعله زیر متوسط باشه
۵- درصورت نیاز مراحل بردینگ و بین ۲-۴ بار تکرار کنید
مواد لازم:
۱-مرغ ۱۰ تیکه
۲-سس سالچابیبر یا سس فلفل۱ ق.غ
۳-شیر ۲ پیمانه
۴-آرد سه صفر ۱ کیلو گرم
۵-نمک ۱ ق.غ
۶-پودر سیر ۱ ق.غ
۷-فلفل سفید ۱ ق.غ
۸-روغن مایع به میزان لازم
۹-زردچوبه (اختیاری) ۱ ق.چ
طرز تهیه سس سالچا بیبر رو می تونید در هایلایت پیج ببینید.
ناشتا اب نخورید مگر اینکه عطش داشته باشید به زور اب نخورید ،چیزهایی که ناشتا میشه خورد:انار،خرما،سویق گندم سیب شیرین اجازه داریم ناشتا بخوریم صبح معده رو گرم کنید نه تر(استاد نظری زاده)
@menoeslami
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a