3.62M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
مرغ کنتاکی ‌ نکات: ۱-مود مرینیت میتونه با توجه به سلیقه خودتون تغییر کنه ۲-زمان پخت بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ۳-برای پخت بهتر ترجیحا از تکه های کوچکتر مرغ استفاده کنید ۴-شعله زیر متوسط باشه ۵- درصورت نیاز مراحل بردینگ و بین ۲-۴ بار تکرار کنید‌ ‌ مواد لازم:‌ ۱-مرغ ۱۰ تیکه ۲-سس سالچابیبر یا سس فلفل۱ ق.غ ۳-شیر ۲ پیمانه ۴-آرد سه صفر ۱ کیلو گرم ۵-نمک ۱ ق.غ ۶-پودر سیر ۱ ق.غ ۷-فلفل سفید ۱ ق.غ ۸-روغن مایع به میزان لازم ۹-زردچوبه (اختیاری) ۱ ق.چ طرز تهیه سس سالچا بیبر رو می تونید در هایلایت پیج ببینید. ناشتا اب نخورید مگر اینکه عطش داشته باشید به زور اب نخورید ،چیزهایی که ناشتا میشه خورد:انار،خرما،سویق گندم سیب شیرین اجازه داریم ناشتا بخوریم صبح معده رو گرم کنید نه تر(استاد نظری زاده) @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a