🌸 🌸آرد سفید ۲۴۰ گرم (حدود دو پیمانه) پودر قند ۱۰۰ گرم (نصف پیمانه) نشاسته ذرت ۳ ق غ روغن صاف قنادی یا کره ۱۵۰ گرم زرده تخم مرغ دو عدد وانیل نصف ق چ شکلات سفید برای تزیین خلال پسته و گل محمدی برای تزیین پودر قند و روغن رو با دور تند همزن به مدت ۱۰ دقیقه بزنید تا حسابی سبک و رنگش روشن بشه بعد زرده و وانیل رو اضافه میکنیم و یک دقیقه دیگه مخلوط میکنیم بعد آرد و نشاسته رو مخلوط و با هم الک میکنیم و کم کم به مواد اضافه کرده تا جایی که خمیر لطیفی به دست بیاد که ترک نداشته باشه و به دست نچسبه بعد خمیر رو میذاریم توی پلاستیک فریزر و با وردنه یکم پهنش میکنیم و میذاریم یخچال دو ساعت استراحت کنه بعد خمیر رو بین دوتا نایلون به قطر ۳ میل پهن میکنیم و کاتر میزنیم و آروم به سینی فر منتقل میکنیم و وسط شیرینی رو هم با یه ماسوره یا هر چیز دیگه کاتر میزنیم تا شیرینی حالت رینگ پیدا کنه بعد میذاریم توی فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده به مدت ۱۰-۱۳ دقیقه بپزه زیرش طلایی بشه بعد از پخت اجازه میدیم تا کاملا خنک بشه .شکلات سفید رو آب میکنیم و روی شیرینی رو میزنیم توی شکلات تا تمام سطحش به شکلات آغشته بشه بعد روش خلال پسته و گل میریزیم و میذاریم تا خنک بشه ‌ شکلات خودشو بگیره و سرو میکنیم .نوش جان فوت بازیگر اینه عبرت که خیلیا باهاش خاطره دارن👇 http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340