لطیفه خونگی به روش قنادی😋
مواد لازم برای خونگی 🍀حدود ده عدد لطیفه بهتون میده
زرده تخم مرغ : صد گرم
تخم مرغ : یک عدد
شکر : ۱۰۰ گرم
آرد سه بار الک شده : ۱۲۰ گرم
بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
وانیل : نصف قاشق چایخوری
پودر قند و پودر پسته به میزان لازم
خامه حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم
طرز درست کردن🍀
تخم مرغ و زرده و شکر و وانیل رو با دور تند ده دقیقه بزن تا کاملا حجیم و کرم رنگ بشه بعد آرد رو که از قبل دو مرتبه الک کردید به همراه بکینگ پودر مجدد روی مایه ی کیک الک کنید در چند مرحله این کارو انجام بدید و با لیسک به صورت دورانی ترکیب کنید .
داخل قیف بریزید و روی کاغذ روغنی پایپ کنید دست رو مستقیم بگیرید و خیلی زیاد نریزید و با فاصله هم پایپ کنید چون داخل فر پهن میشه و پف میکنه
یا داخل یه سینی پودر قند بریزید و کاغذ رو سریع برعکس کنید داخل پودر قند بعد مجدد داخل سینی فر قرار بدید یا روش پودر قند الک کنید
🍀طبقه وسط فر دمای ۱۸۰ به مدت ده دقیقه قرار بدید حرارت از بالا و پایین همزمان روشن روش کمی طلایی شد بیرون بیارید 🍀
خنک که شد خامه فرم گرفته رو داخل نون پایپ کنید و لایه ی بعدی رو روش بذارید و با پودر پسته تزئین کنید