آشپزی ونکات اسلامی
شیرینی لطیفه خطاب به خانومی که نکات اشپزخونه فعال رو اراجیف میدونن خانوم محترم مگر ما غیر از و
لطیفه خونگی به روش قنادی😋 مواد لازم برای خونگی 🍀حدود ده عدد لطیفه بهتون میده زرده تخم مرغ : صد گرم تخم مرغ : یک عدد شکر : ۱۰۰ گرم آرد سه بار الک شده : ۱۲۰ گرم بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری وانیل : نصف قاشق چایخوری پودر قند و پودر پسته به میزان لازم خامه حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم طرز درست کردن🍀 تخم مرغ و زرده و شکر و وانیل رو با دور تند ده دقیقه بزن تا کاملا حجیم و کرم رنگ بشه بعد آرد رو که از قبل دو مرتبه الک کردید به همراه بکینگ پودر مجدد روی مایه ی کیک الک کنید در چند مرحله این کارو انجام بدید و با لیسک به صورت دورانی ترکیب کنید . داخل قیف بریزید و روی کاغذ روغنی پایپ کنید دست رو مستقیم بگیرید و خیلی زیاد نریزید و با فاصله هم پایپ کنید چون داخل فر پهن میشه و پف میکنه یا داخل یه سینی پودر قند بریزید و کاغذ رو سریع برعکس کنید داخل پودر قند بعد مجدد داخل سینی فر قرار بدید یا روش پودر قند الک کنید 🍀طبقه وسط فر دمای ۱۸۰ به مدت ده دقیقه قرار بدید حرارت از بالا و پایین همزمان روشن روش کمی طلایی شد بیرون بیارید 🍀 خنک که شد خامه فرم گرفته رو داخل نون پایپ کنید و لایه ی بعدی رو روش بذارید و با پودر پسته تزئین کنید