#باقلوا_با_خمير_يوفكا خمير يوفكا كره ذوب شده ١٠٠ گرم براي شيره:: شكر يك ليوان آب يك پيمانه گلاب يك چهارم پيمانه زعفران آبليمو يك قاشق چاي خوري شكر و آب را روي حرارت گذاشته تا كمي جوش بزنه بعد گلتب و زعفران رو اضافه كرده و بعد از يكي دو جوش آبليمو را اضافه كرده واز رو حرارت برداشته تا سرد شود براي مغز داخل باقلوا:: گردو خورد شده چهارصد گرم پودر قند شش قاشق غذا خوري دارچين يك قاشق غذا خوري جوز هندي رنده شده نوك قاشق چاي خوري يه لايه از خمير رو باز كرده و روي خمير رو كره ذوب شده ماليدم لايه دوم رو هم روش گذاشتم و با برس كره ماليدم يك طرف خمير رو مواد گردويي ريختم و از همونجا شروع به لول كردم كردم بعد خمير لول شده رو به اندازه دلخواه بريدم ،،تو سيني چيدم و روشو كره ماليدم تو فر ١٦٥ به مدت حدودا بيست دقيقه گذاشتم تا طلايي بشه بعد از فر خارج كردم شيره سرد رو روي باقلواي داغ ريختم تا بخوردش بره و با پودر پسته تزيين كردم 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami