بهترین قسمت گوشت برای آش قلوه گاه گوسفندی هست
مواد لازم برای آش بازاری(آش کازرونی)
برای ده تا دوازده نفر👇🏻
برنج نیم دون دو لیوان
گوشت ششصد گرم
لوبیا قرمز چهارصدگرم
عدس سیصد گرم
شوید دویست گرم
سیر پنج حبه
ترخون خشک دو ق غ
پیاز سه عدد
ادویه آش دو ق غ سر پر
گرد لیمو عمانی ودارچین از هر کدام دو ق مرباخوری
یک ق م زرد چوبه
نمک و فلفل به مقدار لازم
در ابتدا یک عدد از پیاز ها را ریز خرد کرده به همراه گوشت و حبوبات(که از قبل خیس کردیم) و نیمی از ادویه ها و مقداری اب میزاریم با حرارت کم کاملا بپزه
دوتا پیاز دیگه داریم اونا رو هم ریز خرد کنید و باقی مونده ی ادویه ها رو بهش اضافه کنید هم بزنید روشو بپوشونید کنار بزارید
سیر ها رو رنده کنید با ترخون مخلوط کنید و کنار بزارید
وقتی گوشت پخته شد جدا کنید و ریش ریش کنید و کنار بزارید
مواد را از صافی رد کنید داخل اب گوشت برنج و شوید را ریخته و اجازه بدید نیم پز شه
و بعد حبوبات رو که حسابی کوبیدیم و کاملا له شده به همراه بقیه مواد (یعنی گوشت ریش ریش شده و پیاز معطر و سیر و ترخون ) به برنجی که نیم پز شده اضافه کرده
نمک هم اضافه کنید و اگه ابش کم بود اضافه کنید و در قابلمه رو بزارید اجازه بدید که اش جا بیوفته
بعد از یک ساعت ونیم تا دو ساعت اش امادست
البته تو این فاصله چند بار هم بزنید وگرنه اش ته میگیره
حتما درستش کنید ی اش پرطرفدار هست که برای صبحونه عالیه و در این ماه میتونید برای افطار میل کنید
کازرونی ها برای خرید این آش خوشمزه باید پنج صبح برن و تو صف وایسن😊اینقدر خوشمزه و
پرطرفداره
@poopak_food