@pluss_mag همراه باشید تا بهتون یاد بدم که چجوری با یه قابلمه ساده تنور خونگی درست کنی❤️🥰 👌😋با این روش میتونی هر نونی که بخوای و حتی کلوچه هم توی خونه درست کنی یک و نیم پیمانه آب ولرم یک قاشق غذاخوری شکر یک قاشق غذاخوری خمیر مایه با هم مخلوط کنین @pluss_mag دو و نیم پیمانه آرد سفید و یک قاشق چایخوری نمک بریزین خمیر رو با دست مخلوط و یکدست کنید حالا با یک قاشق غذاخوری کره خمیر رو ورز بدین تا کره کاملا به خورد خمیر بره روشو با سلفون یا دستمال بپوشونید و حدود یکی دو ساعت استراحت بدید تا حجمش دوبرابر شه سطح کار رو آرد پاشی کنید و خمیر رو به دو قسمت تقسیم کنین خمیر رو باز کنین طوری که کناره های خمیر ضخیم تر باشه این کار به این خاطره که وسط خمیر همیشه دیرتر پخته میشه و با این کار پخت یکنواختی دارید برای بهتر چسبیدن و جدا نشدن خمیر کمی روش آب بزنین قابلمه رو روی شعله بذارید تا گرم شه بهتره برای انجام این کار از قابلمه روحی یا قابلمه های کهنه استفاده کنید از قابلمه های کوچیک هم میتونید استفاده کنید و تاثیری روی کیفیت پخت نونتون نداره فقط خمیر باید از لبه های در قابلمه کمی فاصله داشته باشه در قابلمه رو روی حرارت مستقیم بزارین تا داغ بشه حالا خمیر رو از سمتی که خیس کردین روی در قابلمه بچسبونین وسط خمیر رو خوب فشار بدین و با چاقو کمی شکاف ایجاد کنین ا یک دستمال وسطشو کمی فشار بدید تا کاملا به در قابلمه بچسبه یک عدد تخم مرغ کاملا هم بزنید و باهاش خمیر رو رومال کنین کمی هم کنجد بپاشین در قابلمه رو سر جاش بزارین حرارت قابلمه باید متوسط رو به زیاد باشه بعد از پنجاه دقیقه و زمانی که رنگش طلایی قهوه ای شد نون آماده است از در قابلمه جداش کنین چانه بعدی هم به همین صورت درست کنین این نون بافت فوف العاده ای داره و حتی میتونید با این روش انواع نون و کلوچه خونگی رو به راحتی خودتون درست کنید ❤️😍برامون بنویسید که چه غذایی رو دوست دارید اموزش بدیم 😘❤️نوش جان