املت قارچ 🥗🌮
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
قارچ
1 قاشق غذاخوری کره بدون
4 عدد تخم مرغ
1/4 فنجان پنیر پارمزان
جعفری و شوید تازه
نمک و فلفل
🔺️طرز تهیه
روغن زیتون را به یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط کمی کنید حالا قارچ های خرد شده اضافه کنید و حرارت رو زیاد کنید و چند دقیقه تفت دهید تا آب قارچ کشیده بشه (میتونید برای اینکه قارچ سیاه نشه کمی آبلیمو اضافه کنید)
حالا حرارت را کم کنید و کره را به آن اضافه کنید و سپس فضایی برای شکستن 4 تخم مرغ ایجاد کنید و تخم هارو داخل فضای ایجاد شده بشکنید و مقداری پنیر پارمزان بپاشید و اجازه بدید که سفیده تخممرغ خودشو بگیره حالا از ردی حرارت بردارید و با مقداری جعفری ،شوید ،نمک و فلفل سیاه برای طعم دار کردن اضافه کنید.
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a