سلام دوستان،چطورید؟
براتون کلیپ باقالی پلو با ماهیچه رو آماده کردم و آوردم👇
#باقالی_پلو_با_ماهیچه برای ۳ نفر:
واسه پختن ماهیچه ها ۳ تا پیاز متوسط و خلالی کرده و نصفش و تو قابلمه کمی تفت میدیم و ماهیچه رو میزاریم روش و چند حبه سیر و مابقی پیاز خلال شده رو میریزیم روش.فلفل سیاه و زعفران دمکرده و دوسه تادونه برگ بو و یدونه چوب دارچین میزاریم روش و درب دیگ و میبندیم و ۳ ساعت بهش اجازه میدیم تا با حرارت بسیار ملایم بپزه،چند بار تو این مدت ماهیچه رو زیر و رو میکنیم.تا یدست پخته بشه. بعد از ۳ساعت نمک بهش اضافه کرده و باز بهش ۱ تا۱/۵ ساعت زمان میدیم تا با شعله ملایم کاملا بپزه و آماده بشه.
برای باقالی پلو هم ۲/۵ پیمانه برنج و از چند ساعت قبل میشوریم و باقالیهای شسته شده رو ۵ دقیقه میپزیم تا کف باقالیها دربیاد و آبکش میکنیم.
آب و نمک و میزارم بجوشه،برنج خیس خورده رو بدون آب بهش اضافه میکنیم،باقالیهای آبکش شده رو هم بهش اضافه میکنیم و میزاریم تا باهم بپزه(برنج از حد معمول کمتر بپزه)برنج و باقالی رو آبکش میکنیم.
کف دیگ کره و تهدیگ مورد نظر و میزاریم و روش یه لایه برنج و باقالی آبکش شده و یه لایه شوید تازه یا خشک میریزیم،همینطور ادامه میدیم تا موادمون تمام بشه،چند بوته سیر تازه لابلای برنج میزاریم و روش هم کمی کره و آبجوش و باهم قاطی میکنیم و میریزیم روش و میزاریم رو اجاق گاز،۱۰ دقیقه با حرارت زیاد تا زمانی که بخار برنج بلند که شد حرارت و کم میکنیم و اجازه میدیم تا آماده بشه.
❌نکته:
من از باقالی رشت که خیلی نرم و زود پزه استفاده کردم،اگه باقالیهاتون سفته کمی بیشتر بپزید و بعد به برنج در حال جوش اضافش کنید.
برای باقالی پلو از کره استفاده کنید،لذیذتر میشه(من از کره محلی استفاده میکنم)
برای پختن ماهیچه به هیچ وجه بهش آب اضافه نکنید حتی یک قطره،پیاز و گوشت خودشون با حرارت ملایم یه عالمه آب میندازن و با آب پیاز ماهیچه ها پخته میشن.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami