#خانه_داری
#خشک_کردن_آلو_خورشتی
آلو قرمز های گوشتی را شستخ و دمشونا بچینید یه قابلمه برداشته و با مقدار ابی که اندازه آلوها باشه بذارین جوش بیاد کمی روغن به آبجوش زده و آلو ها را داخل آبجوش بریزید و ۱۰ دقیقه ای بذارید جوش بخوره با حرارت کم و ابکش کنید و هم میتونید پوستشو جدا کنید اگر آلوها شیرین بود نمک بهش نزنید اگه ترش بود میتونید کمی نمک بزنید .
کامل که آبش رفت توی سینی یه پارچه انداخته و بذارید جلوی پنکه ثابت و بعد چند روز خودشو جمع میکنه مرتب هم زیر روشون کنید
ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a