ابتدا باید نارنج ها را پوست بکنید و سپس از طول به برش های نازک نصف کنید و با شکر مخلوط کنید .سپس با گوشت کوب چوبی نارنج های مخلوط شده با شکر را له کنید.در حین له کردن نارنج ها آب سرد را کم کم به آن اضافه کنید.بعد از اینکه مطمئن شدید شکر حل شده به آن آب لیموی تازه اضافه کنید و مخلوط را هم بزنید. مخلوط آماده شده را از صافی رد کنید و با فشار آب آن را در حد امکان بگیرد و در یک پارچ بریزید و سرو کنید.برای خوشمزه تر شدن این شربت بهتر است که نصف به نصف از پرتقال و نارنج استفاده کنید. ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a