🧁🎂
شما تیرامیسو دوست دارین یا نه؟؟ 😍😏 دیگه چون سنگینه بعد از شام نمیشه بخوریم 🤓 باید بذاریم عصرونه 😃😋
#تيراميسو 🍰
.
مواد لازم :
خامه قنادی
بیسکویت لیدی فینگر
پودر کاکائو
یک فنجان قهوه اسپرسو
پنیر ماسکارپونه 1بسته
شکر 2 ق غذاخوری
وانیل 1 ق چایخوری
.
.
🥧 اول از همه خامه قنادی رو بیرون از یخچال میذاریم تا نرم بشه (نباید شُل و آبکی بشه چون دیگه فرم نمیگیره). بعد با ماسکارپونه مخلوط کرده و با دور تند همزن به مدت دو دقیقه خوب میزنیم تا فرم بگیره. حالا بیسکوییت های لیدی فینگر رو در حد مرطوب شدن داخل قهوه میزنیم و خارج میکنیم.
.
کف ظرف پیرِکس یا هر ظرف دیگه ای یک ردیف بيسکوئيت چیده بعد خامه فرم گرفته رو روی بیسکوییت ها ریخته و روی خامه پودر کاکائو اَلَک میکنیم. این روندو ادامه میدیم تا ظرفت پر بشه. مدل و چیدمان این دسر سلیقه ایه. حتی توی ظرف بستنی خوری هم بصورت تک نفره میتونی سِرو کنی. (خیلی سخت نگیر😊)
روی لایه آخر تیرامیسو خامه ریخته و با پودر کاکائو تزیین میکنیم و بمدت حداقل شش ساعت داخل یخچال میذاریم تا خودشو بگیره.
به همین
ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a