🧁🎂 شما تیرامیسو دوست دارین یا نه؟؟ 😍😏 دیگه چون سنگینه بعد از شام نمیشه بخوریم 🤓 باید بذاریم عصرونه 😃😋 🍰 . مواد لازم : خامه قنادی بیسکویت لیدی فینگر پودر کاکائو یک فنجان قهوه اسپرسو پنیر ماسکارپونه 1بسته شکر 2 ق غذاخوری وانیل 1 ق چایخوری . . 🥧 اول از همه خامه قنادی رو بیرون از یخچال میذاریم تا نرم بشه (نباید شُل و آبکی بشه چون دیگه فرم نمیگیره). بعد با ماسکارپونه مخلوط کرده و با دور تند همزن به مدت دو دقیقه خوب میزنیم تا فرم بگیره. حالا بیسکوییت های لیدی فینگر رو در حد مرطوب شدن داخل قهوه میزنیم و خارج میکنیم. . کف ظرف پیرِکس یا هر ظرف دیگه ای یک ردیف بيسکوئيت چیده بعد خامه فرم گرفته رو روی بیسکوییت ها ریخته و روی خامه پودر کاکائو اَلَک میکنیم. این روندو ادامه میدیم تا ظرفت پر بشه. مدل و چیدمان این دسر سلیقه ایه. حتی توی ظرف بستنی خوری هم بصورت تک نفره میتونی سِرو کنی. (خیلی سخت نگیر😊) روی لایه آخر تیرامیسو خامه ریخته و با پودر کاکائو تزیین میکنیم و بمدت حداقل شش ساعت داخل یخچال میذاریم تا خودشو بگیره. به همین ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a